Vegetariški škotiški kiaušiniai

Vegetariški škotiški kiaušiniai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Vegetariški škotiški kiaušiniai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 45minutės Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 4 vnt kiaušiniai1 vnt brokolis1 vnt geltonas svogūnas3 vnt česnako skiltelė50 g fermentinio sūrio šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų (pagal skonį) garžgarsčių (sauja) šviežių mėtų (žiupsnelis)0,4 g druskos ir pipirų (pagal skonį)200 ml raspsų aliejus (skrudinimui)100 g džiūvesėlių0,4 g džiovintų aitriųjų paprikų alyvuogių...

Skaityti daugiau

Unikali pipirų degustacija – po šios patirties kelio atgal nebebus

Istorijos puslapiuose Vasko da Gamos vardas išlieka kaip tyrinėjimų ir atradimų simbolis. Šis portugalas įveikė jūras ieškodamas legendomis apipintų prieskonių salų. Šiandien panašių kelionių dvasia atgyja Kaune, kur kavos, arbatos ir kitų gurmaniškų produktų parduotuvė „The Mood“ atveria duris į autentiškų, atsakingai užaugintų prieskonių pasaulį. „The Mood“ misija – atkurti kasdien naudojamų prieskonių reputaciją. Mūsų įsipareigojimas – aukščiausios kokybės produktai. Kiekvienas iš jų yra ne tik prekė, bet ir istorija apie tradicijas, pagarbą gamtai ir atsidavusio žmogaus darbą. Pabrėžiame, kad kasdienėje mityboje prieskoniai nemažiau svarbūs nei kiti maisto produktai. „The Mood“ įkūrėjo Tado Barausko žodžiais, „reikia iš naujo atrasti...

Skaityti daugiau

Restonalizė: aptarnavimas – tai gyvenimas!

Vilma ir Margarita Šios beletristikos dėka, kurią žemiau skaitysite, restonalizė pastaraisiais metais įgyvendino/padėjo vykti šiems procesams: – Sukurti/atpažinti savo konceptualumą; – Įkvėpti, įgalinti darbuotojų įsitraukimą; – Kurti mokymus personalui ir jų vadovams; – Sutaupyti mokesčius, optimizuojant procesų valdymo būdus; – Efektyviai išnaudoti esamus resursus; – Įrangos naudingumo klausimai, sprendimai; – Sklandus visų procesų suderinamumas. Sukamės aptarnavimo srityje jau link 20 metų. Įvairios patirtys, situacijos dar stebina ir džiugina kasdieną. Kurdamos naujas mokymų programas, sutinkame vis naujų temų ir vietų, kur galime pasitarnauti, nes… Aptarnavimas – tai gyvenimas! Apibrėžimas sako jog tai yra veiksmas, kurio pagalba padedame kitam. Ar tai...

Skaityti daugiau

„Gero skonio“ klubas gurmanus pakvietė vakarienės istoriniame Kauno pastate

„Gero skonio“ klubo vakarienė, restorane „Park Avenue“. Restoranas, karaliaujantis visame pastate, dar daugiau – tokiame, kuris mena ilgą istoriją. Lietuvoje tai pasitaiko ne taip ir dažnai. Į tokią vietą kovo 7-osios, ketvirtadienio, vakarą rinkosi „Gero skonio“ klubo svečiai – juos svetingai priėmė Kauno Vytauto parke įsikūręs restoranas „Park Avenue“. Ypatinga aplinka, gardus maistas ir smagūs pasakojimai bei pažintys – tai viskas, ko reikia nepamirštamam susitikimui. „Park Avenue“ duris atvėrė pernai, tačiau jį jau spėjo pamėgti svečiai. Galima nė neabejoti, jog dalį jų pirmiausiai patraukia ypatingas pastatas, kaip tik pernai šventęs 100 metų jubiliejų Vytauto parke. Pasak „Park Avenue“ vadovės...

Skaityti daugiau

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

„Gero skonio“ klubas pavasario startą sveikino gurmanišku susitikimu Vilniaus širdyje

Ar gali būti geresnis atsisveikinimas su kalendorine žiema, nei vakaras, kupinas gurmaniškų patiekalų ir akiratį plečiančių istorijų? Vasario 29-ąją, ketvirtadienį, paskutinę šaltojo sezono dieną, „Gero skonio“ klubas savo bičiulius ir partnerius pakvietė į pirmąjį šiemet susitikimą. Jis vyko „Rib Room“ restorane sostinės širdyje. Žurnalo „Geras skonis“ inicijuotas klubas savo viešnages restoranuose visoje Lietuvoje rengia jau daugiau kaip porą dešimtmečių. Besikeičiantys miestai, restoranai, kintantys metų laikai, ryškūs virtuvės meistrai bei jų patiekalai, gastronomijos pasaulio naujienos – tokioje kelionėje nėra vietos rutinai. Jaukus vakaras „Rib Room“ restorane įsikūrusiame „Holiday Inn Vilnius“ viešbutyje, svečių buvo akivaizdžiai lauktas. Vakarienei dar tik ruošiantis startuoti,...

Skaityti daugiau

Išskirtinis mėsos gaminių pateikimas: mėsos brandinimo spintų serija „DryAged Master“ iš „CASO Design“

Seniausias mėsos brandinimo būdas – sausuoju būdu. Mėsa brandinama esant tam tikram drėgnumui ir temperatūrai, siekiant išgauti itin švelnų ir aromatingą skonį. Taip pat brandinamas sūris ir kiti maisto produktai. Brandinimo tikslas – pagerinti ir labiau išryškinti produktų skonį. Mėsos brandinimas tapo dar lengviau prieinamas tiek profesionalams, tiek mėgėjams su  „CASO Design“ prekių ženklo įrenginiais. Profesionalios brandinimo spintos su kompresorine technologija – optimalus brandinimas ir puikus skonis Vokietijos bendrovė „CASO Design“ sukūrė aukštos kokybės profesionalias brandinimo spintas iš „DryAged Master“ gaminių serijos, jos užtikrina puikias tradicinio sausojo brandinimo proceso sąlygas tiek komerciniame sektoriuje, tiek privačiuose namų ūkiuose. Dėl pažangių...

Skaityti daugiau

„S. Pellegrino“ jau šeštąjį kartą skelbia jaunųjų virtuvės talentų paiešką

Apdovanojimų ceremonija Jau šeštąjį kartą kulinarinis konkursas „S. Pellegrino Young Chef Academy 2024–25“ kviečia jaunuosius virėjus iš viso pasaulio mesti sau iššūkį, pademonstruoti savo nepaprastus gebėjimus ir sulaukti tarptautinio pripažinimo. O įkvėpimo varžytis su geriausiais galima pasisemti iš 2022 m. vykusio konkurso regioninio finalo dalyvių, atstovavusių Lietuvai: Jonitos Šeščilaitės (restoranas „Babble“) bei Augustino Bimbirio (restoranas „Dia“). Konkurso pagrindinis iniciatorius ir rėmėjas – kone prieš šimtmetį įkurta Italijos įmonė „Sanpellegrino S.p.A.“, atstovaujanti tarptautiniams prekių ženklams „S.Pellegrino“ ir „Acqua Panna“ bei gaminanti mineralinį vandenį, nealkoholinius aperityvus ir gėrimus. Jau šeštąjį kartą jaunieji šefai demonstruos savo gabumus 2024–25 m. „S. Pellegrino“  jaunųjų šefų akademijos konkursas „S....

Skaityti daugiau

Pristatyta lietuviška maisto dokumentika „Kitapus lėkštės“: turinys nenusileidžiantis pasauliniams šedevrams

Dokumentikos serialo „Kitapus lėkštės“ pristatymas   Pirmadienio vakarą gero maisto gerbėjams pristatyta ypatinga „Telia Play“ premjera – devynių dalių originalus dokumentinis serialas „Kitapus lėkštės“. Tai – žvilgsnis į geriausių Baltijos šalių restoranų virtuvę ir jiems vadovaujančių asmenybių kelią į sėkmę bei pripažinimą. Pristatymo vakarą parodyta specialiai šiam renginiui sukurta serija apie tris Lietuvos restoranų šefus: Martyną Praškevičių („Džiaugsmas“), Evaldą Jušką („Sweet Moon“, „Arrivee“) ir Gaspar Fernandes („Gaspar’s“). Visus tris šefus ir laidos kūrėjus buvo galima pamatyti bei išgirsti prieš filmą vykusioje diskusijoje.  Pristatyme rinkosi maisto mylėtojai, menininkai ir kitų sričių atstovai. Dokumentinio serialo „Kitapus lėkštės“ prodiuserė ir režisierė Jurgita...

Skaityti daugiau

Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis

Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Šilta pomidorų sriuba su pupelėmis ir mielėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Gaminimo laikas 1valanda Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 400 g raudonųjų pupelių800 g trintų pomidorų100 ml pomidorų pasta2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus1 vnt česnako skiltelė0,5 arb. šaukštelio raudonėlio0,5 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų0,25 arb. šaukštelio čiobrelio šakelės0,25 arb. šaukštelio rozmarino šakelės1 arb. šaukštelio rudojo cukraus500 ml daržovių sultinio1 valg. šaukšto...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest