Šviesi ir džiaugsminga Beatos Nicholson kulinarijos studija pirmą kartą kviečia visus norinčius paragauti pavasario įkvėptų patiekalų iš naujojo „Beatos virtuvės“ žurnalo numerio. Šioje studijoje Beata filmuoja savo laidas, vyksta Neapolietiškų picų kepimo pamokos ir draugų šventės.

Degustacinio meniu pristatymas 

Sotus, žalias, įvairus, pavasariškas, vitaminingas ir maistingumo kupinas meniu. Bemėsis, bet su kokybiškais lietuviškais sezoniniais ingredientais ir ypatingai gardžiais sūriais. Įkvėptas Beatos pavasario žurnalo.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis I

Traškios tešlos smidrų pyragas su krapesto ir lietuviško ožkų pieno sūrio kąsneliais

Užkandis II

Sočios juodųjų lęšių salotos su avokadais, traškiais brokoliais ir aštriu jogurto padažu

Pagrindinis patiekalas

Žaliasis daugiaryžis su pavasario vitaminų puokšte (garšvos, kiaulpienės ir t.t.)

Desertas

Turtingas varškės pyragas su braškėmis ir rabarbarais (arba kitais pavasario skanėstais)

Gedimino pr. 27, Vilnius

Virtuvės šefė – Ugnė Aukštakalnytė-Jokubaitė 

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 670 07 008

studija@beatosvirtuve.lt

https://beatosstudija.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 18.00 – 21.00