Desertas

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Šokoladinis trio

Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g sviesto70 g miltų55 g šokoladinės kakavos13 g kepimo miltelių20 g trintų graikinių riešutųAngliškas kremas60 g cukraus280 g pieno80 g kiaušinio tryniųŠokoladiniai putėsiai350 g plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)300 g juodojo šokolado200 g karšto angliško kremoPieniško šokolado ganašas160 ml grietinėlės300 g pieniško (arba šiek tiek daugiau baltojo) šokolado Porcijos: Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g...

Skaityti daugiau

Šventinis pyragas

Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 20gabalėlių 2-3valandos Porcijos 20gabalėlių Gaminimo laikas 2-3valandos Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Mieles...

Skaityti daugiau

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 8asmenims 15-30minučių Porcijos 8asmenims Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Keptuvėje...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest