Desertas

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau

„Pavlova“

„Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Baltymus su cukrumi maišydami kaitinkite vandens garų vonelėje iki 45–48 °C temperatūroje ir plakite iki standžios, blizgios, tvirtos konsistencijos. Baigdami plakti, įberkite citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus....

Skaityti daugiau

Šokoladinis cukinijų pyragas

Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 12 50min Porcijos 12 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo...

Skaityti daugiau

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Pin It on Pinterest