Desertas

„Sugamour“ Pavlova

Justas Mingėla   Esu Justas Mingėla, socialiniuose tinkluose žinomas kaip @VilderVein. Restorane „Sugamour“ dirbu jau 4 metus ir užsiimu desertų puošyba, šokoladu bei fotografija. Laisvu laiku priimu mažus individualius užsakymus bei konsultuoju konditerijos klausimais per socialines medijas. Labai gaila, jog šiemet pavasarinė Gastronomijos savaitė neįvyko, tačiau džiaugiamės galėdami pasidalinti savo perkamiausio vasaros sezono deserto receptu, kurį pasigaminti savo namuose galės kiekvienas. Tikimės, kad išbandysite! „Sugamour“ Pavlova Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Sugamour“ Pavlova Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 100 g baltymų200...

Skaityti daugiau

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau

„Pavlova“

„Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Baltymus su cukrumi maišydami kaitinkite vandens garų vonelėje iki 45–48 °C temperatūroje ir plakite iki standžios, blizgios, tvirtos konsistencijos. Baigdami plakti, įberkite citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus....

Skaityti daugiau

Šokoladinis cukinijų pyragas

Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 12 50min Porcijos 12 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo...

Skaityti daugiau

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 4 Įvertinimas: 1.75 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 4 Įvertinimas: 1.75 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest