Desertas

Trapios tešlos tarta su moliūgais

Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 12asmenų 30minučių 45minutės Porcijos Prep Time 12asmenų 30minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 500 g trapios tešlos700 g keptų moliūgų masės300 ml sutirštinto pieno (nesaldinto)3 vnt kiaušiniai50 g cukraus50 g rudojo cukraus1 valg. šaukštas miltų1,5 arb. šaukštelio kardamono1 arb. šaukštelio cinamono1 arb. šaukštelio malto imbiero druskos (žiupsnelio) pipirų...

Skaityti daugiau

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 30minučių Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75 ml žemės riešutų sviesto100 ml granatų sėklų50 ml medaus aliejaus (indeliams patepti) Porcijos: porcijos Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75...

Skaityti daugiau

Kivių ir anakardžių riešutų desertas

Kivių ir anakardžių riešutų desertas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse Kivių ir anakardžių riešutų desertas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4 30minučių Porcijos 4 Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 6 kivių600 g anakardžių riešutų500 ml vandens1 citrinos sulčių,1 valg. šaukšto kokosų aliejaus1 valg. šaukšto klevų sirupo2 valg. šaukštų augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.) kokosų drožlių papuošti Porcijos: Ingredientai 6 kivių600 g anakardžių riešutų500...

Skaityti daugiau

„Sugamour“ Pavlova

Justas Mingėla   Esu Justas Mingėla, socialiniuose tinkluose žinomas kaip @VilderVein. Restorane „Sugamour“ dirbu jau 4 metus ir užsiimu desertų puošyba, šokoladu bei fotografija. Laisvu laiku priimu mažus individualius užsakymus bei konsultuoju konditerijos klausimais per socialines medijas. Labai gaila, jog šiemet pavasarinė Gastronomijos savaitė neįvyko, tačiau džiaugiamės galėdami pasidalinti savo perkamiausio vasaros sezono deserto receptu, kurį pasigaminti savo namuose galės kiekvienas. Tikimės, kad išbandysite! „Sugamour“ Pavlova Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Sugamour“ Pavlova Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 100 g baltymų200...

Skaityti daugiau

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest