Desertas

„Pavlova“

„Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Baltymus su cukrumi maišydami kaitinkite vandens garų vonelėje iki 45–48 °C temperatūroje ir plakite iki standžios, blizgios, tvirtos konsistencijos. Baigdami plakti, įberkite citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus....

Skaityti daugiau

Šokoladinis cukinijų pyragas

Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 4 Įvertinimas: 4.75 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis cukinijų pyragas Balsai: 4 Įvertinimas: 4.75 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 12 50min Porcijos 12 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Ingredientai 200 g bananų150 g medaus260 g riešutų sviesto2 kiaušiniai40 g kakavos miltelių28 g maltų linų sėmenų6 g gesintos sodos žiupsnis druskos250 - 300 g cukinijos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo...

Skaityti daugiau

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest