Pagrindinis patiekalas

Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytus receptą su be antibiotikų išauginta kiauliena. Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Svogūną, česnako skilteles, aitriąją papriką, aliejų ir prieskonius sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Gautu marinatu ištrinkite mėsą ir palikite marinuotis mažiausiai 2 val.Daržoves supjaustykite didesniais, tačiau plonais gabalais. Jas marinuokite apelsino minkštime su prieskoniais ir aliejumi mažiausiai 1 val.Kiaulieną kepkite ant įkaitintų riebalų po 1,5 min. kiekvieną pusę.Daržoves kepkite ant sausos keptuvės, kol apskrus ir suminkštės. Likusį marinatą nuo daržovių supilkite į prikaistuvį ir virkite, iki sutirštės.Į lėkštę sudėkite daržoves, ant jų guldykite mėsą, pagardinkite apelsininiu padažu. Maistinė vertė Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Vienos porcijos maistinė vertė Kalorijos 517 Kalorijos iš riebalų 243 % Dienos norma* Riebalai 27g 42% Sotieji riebalai 8g 40% Polinesotieji riebalai 2g...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais

Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos terinas su keptais briedžiukais, smidrais ir ryžių spragėsiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių čiobrelių šakelės3 vnt. smidrų0,5 vnt. svogūno100 ml baltojo vyno100 ml grietinėlės20 g ryžių druskos Porcijos: Ingredientai 70 g vištienos šlaunelių mėsos30 g briedžiukų30 g sviesto1 vnt. šviežių...

Skaityti daugiau

Juodieji ryžiai su troškintomis daržovėmis „Žalia ir juoda “

Juodieji ryžiai su troškintomis daržovėmis „Žalia ir juoda “ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Juodieji ryžiai su troškintomis daržovėmis „Žalia ir juoda “ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 20min 15min Porcijos Prep Time 2 20min Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 stiklinė juodųjų ryžių1 vnt. nedidelės cukinijos,1 vnt. žaliosios paprikos1 saujelė šparaginių žirnių1 saujelė šaldytų žaliųjų žirnelių1 v. š. šaltai spausto saulėgrąžų aliejaus kepti extra virgin alyvuogių aliejaus apšlakstyti maltos kalendros, ciberžolės ir juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos griežinėlio6 vnt. žiedinio kopūsto galvučių,1 vnt. kukurūzo burbuolės burokėlių tyrės ir mėgstamų žalumynų papuošti Porcijos: Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest