Pagrindinis patiekalas

Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina

Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Sūdyta silkė su lengvai rūkytu šamu, šviežiais obuoliais ir žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15minučių Porcijos 2 Gaminimo laikas 15minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 100 g silkės100 g rūkyto šamosauja džiovintų slyvų100 g moliūgų sėklų žaliosios citrinos sulčių2 šaukštai graikiško jogurto1 ryšelis laiškinių...

Skaityti daugiau

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Šparagus su žirniais ir morkomis 1 minutę palaikykite verdančiame vandenyje, tada atvėsinkite šaltame. Morkas ir žirnius plonai supjaustykite, šparagus padalykite į 4 dalis....

Skaityti daugiau

Troškintas triušis su bulvėmis

Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu. Mėsą...

Skaityti daugiau

„Benedikto“ kiaušinienė

„Benedikto“ kiaušinienė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Benedikto“ kiaušinienė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2asmenims 40minučių Porcijos 2asmenims Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 kiaušiniai50 gramų rūkyta lašiša20 gramų kaparėliai10 gramų salotos Lollo bianco actas sviestas duona Porcijos: asmenims Ingredientai 4 kiaušiniai50 gramų rūkyta lašiša20 gramų kaparėliai10 gramų salotos Lollo bianco actas sviestas duona Porcijos: asmenims Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Iš duonos išpjaukite du rutuliukus, juos apkepkite. Į keptuvę įpilkite vandens su trupučiu acto ir įdėkite dvi apvalias formeles.Kai...

Skaityti daugiau

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10asmenų 1valanda Porcijos 10asmenų Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė500 g kiaulienos išpjovos100 g kalakutienos10 g bazilikų300 ml baltojo vyno (išgarinti iki 100ml)10 g įvairių žolelių15 g želatinos druskos pipirųJautiena su trijų skonių drebučiais300 g jautienos išpjovos100 g balzaminio...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Pin It on Pinterest