Pagrindinis patiekalas

Mėsainiai su mangų įdaru

Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių 30minučių Porcijos Prep Time 4porcijos 40minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g maltos jautienos1 kiaušinio10 g juodųjų pipirų1 arb. šaukštelio jūros druskos (smulkios) alyvogių aliejaus1 pomidoro2 marinuotų agurkų1/2...

Skaityti daugiau

Tradicinė paelija

Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 20minučių 45minutės Porcijos Prep Time 4porcijos 20minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 triušio4 vištienos šlaunelių filė4 česnako skiltelių,2 valgomųjų svogūnėlių800 g šviežių pupų1 raudonos aitriosios paprikos2 rozmarinų šakelių4 raudonėlio šakelių3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus50 ml konjako1 arb. šaukštelio citrinos žievelės320 g paelijos ryžių1 arb. šaukštelio maltos paprikos15 šafrano siūlelių2 lauro lapų1...

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau

Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu

Daiva Stankevičienė   Daiva Stankevičienė – Paliesiaus dvaro restorano virtuvės šefė. Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Omletui6 vnt. kiaušinių30 g tarkuoto sūrio2 saujų dilgėlių lapų druskos juodųjų pipirų50 g sviesto arba aliejausŽaliąjam pesto padažui 1 ryšelį garšvų lapų1 ryšelį dilgėlių lapų40 g graikinių riešutų40 g tarkuoto permezano50 g alyvuogių aliejaus druskos pipirų4 v. š. citrinos...

Skaityti daugiau

Maistingi karantino pusryčiai su šparagais

Matas Žiliukas   „SPA Vilnius Anykščiai“ restorano „Miške“ šefas – Matas Žiliukas. Entuziastas, šviežių sezoniškų produktų gerbėjas, nuo atidarymo dirbantis „SPA Vilnius Anykščiai“ restorane. Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1-2 riekės juodos duonos2 vnt. kiaušinių4-5 vnt. vyšninių pomidorų2-3 vnt. smidrų1 skiltelė česnako2 v. š. alyvuogių aliejaus1 žiupsnis smulkintų petražolių1 a. š. šviežių laimo sulčių1 a. š. kietojo sūrio pagal skonį druskos pagal skonį grūstų pipirų Porcijos: Ingredientai...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest