Pagrindinis patiekalas

Stirnienos nugarinė

Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Atpjaukite du stirnos nugarinės gabalėlius po 170 g. Likusią mėsą smulkiai sukapokite –...

Skaityti daugiau

Įdaryta putpelė

Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais...

Skaityti daugiau

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis...

Skaityti daugiau

Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytus receptą su be antibiotikų išauginta kiauliena. Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Svogūną, česnako skilteles, aitriąją papriką, aliejų ir prieskonius sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Gautu marinatu ištrinkite mėsą ir palikite marinuotis mažiausiai 2 val.Daržoves supjaustykite didesniais, tačiau plonais gabalais. Jas marinuokite apelsino minkštime su prieskoniais ir aliejumi mažiausiai 1 val.Kiaulieną kepkite ant įkaitintų riebalų po 1,5 min. kiekvieną pusę.Daržoves kepkite ant sausos keptuvės, kol apskrus ir suminkštės. Likusį marinatą nuo daržovių supilkite į prikaistuvį ir virkite, iki sutirštės.Į lėkštę sudėkite daržoves, ant jų guldykite mėsą, pagardinkite apelsininiu padažu. Maistinė vertė Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Vienos porcijos maistinė vertė Kalorijos 517 Kalorijos iš riebalų 243 % Dienos norma* Riebalai 27g 42% Sotieji riebalai 8g 40% Polinesotieji riebalai 2g...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest