Pagrindinis patiekalas

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais

Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos griežinėlio6 vnt. žiedinio kopūsto galvučių,1 vnt. kukurūzo burbuolės burokėlių tyrės ir mėgstamų žalumynų papuošti Porcijos: Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos...

Skaityti daugiau

Įvairių kruopų troškinys

Įvairių kruopų troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įvairių kruopų troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 stiklinė spindulinių pupuolių (mung dalo)1 stiklinė nekepintų grikių1 stiklinė raudonųjų bolivinių balandų0,5 stiklinės juodųjų bolivinių balandų1 v. š. lydyto sviesto (ghi) arba kokosų aliejaus malto imbiero, kumino, ciberžolės, juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1 stiklinė spindulinių pupuolių (mung dalo)1 stiklinė nekepintų grikių1 stiklinė raudonųjų bolivinių balandų0,5 stiklinės juodųjų bolivinių balandų1 v. š. lydyto sviesto (ghi) arba kokosų aliejaus malto imbiero, kumino, ciberžolės,...

Skaityti daugiau

Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g džiovintų bazilikų česnakų, druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g...

Skaityti daugiau

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest