Pagrindinis patiekalas

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Kalėdinė žąsis

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės žąsiai paruošti.   Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 20 30min 5val. Porcijos Prep Time 20 30min Gaminimo laikas 5val. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 5 kg šviežios „Lapino puotos“ žąsies2 citrinų1 apelsino5 v. š. šaukšto medaus1 a. š. cinamono1 a. š. maltų gvazdikėlių1 a. š. imbiero miltelių1 a. š. žvaigždinių anyžių1 v. š. kvapiųjų pipirųPagal poreikį morkų, pastarnokų ir bulvių Porcijos: Ingredientai 5...

Skaityti daugiau

Įdarytas baklažanas su jogurto padažu

Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 30min Porcijos 2 Gaminimo laikas 30min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g smulkių kuskuso kruopų sauja migdolų sauja graikinių riešutų4 v. š. alyvuogių aliejaus sauja šviežių kalendrų druskos1/4 a. š. juodųjų pipirų1/4 a. š. cinamono1/4 a. š. kumino1/4 a. š. maltų raudonųjų paprikų200 g natūralaus jogurto1 a. š. citrinų sulčių Porcijos: Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g...

Skaityti daugiau

Obuolinė avižų košė

Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest