Pagrindinis patiekalas

Sumuštinis su Camambert sūriu ir persikais

Ruginės duonos sumuštinis su Camambert sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ruginės duonos sumuštinis su Camambert sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 5min Porcijos 2 Gaminimo laikas 5min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 riekės ruginės dunos1 persikas2 v. š. spanguolių uogienės100 g Camambert sūrio1 sauja daigų ar rukolos Porcijos: Ingredientai 4 riekės ruginės dunos1 persikas2 v. š. spanguolių uogienės100 g Camambert sūrio1 sauja daigų ar rukolos Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Persiką nulupkite. Jį ir sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis.Duonos riekeles...

Skaityti daugiau

Avižų ir bananų blynai

Avižų ir bananų blynai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Avižų ir bananų blynai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kiaušinio baltymas1 kiaušinis1/2 banano1 v. š. agavų ar klevų sirupo1/4 stiklinės augalinio ar karvės pieno3/4 stiklinės smulkių avižinių dribsnių1 a. š. kepimo miltelių1/4 a. š. druskos kokosų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 1 kiaušinio baltymas1 kiaušinis1/2 banano1 v. š. agavų ar klevų sirupo1/4 stiklinės augalinio ar karvės pieno3/4 stiklinės smulkių avižinių dribsnių1 a. š....

Skaityti daugiau

Brinkintų avižų pudingas

Brinkintų avižų pudingas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brinkintų avižų pudingas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 2 5min 3val. Porcijos 2 Gaminimo laikas Passive Time 5min 3val. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Pudingui100 g avižinių dribsnių200 g augalinio ar karvės pieno100 g natūralaus jogurto20 g chia sėklų10 g agavų ar klevų sirupo žiupsnelis druskos žiupsnelis cinamonoPapuošimui saujelė šilauogių kelios skiltelės mėgstamų vaisių saujelė skaldytų kakavos pupelių Porcijos: Ingredientai Pudingui100 g avižinių dribsnių200 g augalinio ar karvės pieno100 g natūralaus jogurto20 g chia...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest