Sriuba

Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu

Rita Keršulytė-Ryčkova   Restorano „Lokys“ virtuvės šefė ir bendrasavininkė, kvalifikaciją gavusi Grand Diplome programoje, Madrido „Le Cordon Bleu“ mokykloje. Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 - 5 Porcijos 4 - 5 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Gaspačo1 vidutinio dydžio burokėlis1 raudonasis svogūnas1 skiltelė česnako1 trumpavaisis agurkas1 rišulėlis krapų4 v. š. raudonojo vyno acto1 baltos duonos riekė ar bandelė pagal skonį pipirų pagal poreikį vandensLašišos kapotinis200 g lašišos filė (galite ją pakeisti į...

Skaityti daugiau

Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele

Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 225 g lašišų rinkinio sriubai50 g lašišų filė175 g bulvių125 g morka5 g juodųjų pipirų3 g druskos500 g sultinio Porcijos: Ingredientai 225 g lašišų rinkinio sriubai50 g lašišų filė175 g bulvių125 g morka5 g juodųjų pipirų3 g druskos500 g sultinio Porcijos:...

Skaityti daugiau

Prieskoninė moliūgų sriuba

Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10 60min Porcijos 10 Gaminimo laikas 60min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2 a. š. cinamono1/2 a. š/ muskatų žiupsnis maltų juodųjų pipirų žiupsnelis kajeno pipirų4 stiklinės daržovių sultinio1/2 stiklinės kokosų pieno sauja moliūgų sėklų mėstamos žolelės ar prieskoniai papuošimui Porcijos: Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2...

Skaityti daugiau

Trinta burokėlių sriuba

Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Patiekalo tipas Sriuba Gaminimo instrukcijos Garuose išvirkite daržoves ir tik baigdami virti užpilkite karštu vandeniu. Viską sutrinkite plaktuvu, paskaninkite druska ir pipirais. Į lėkštutės vidurį įdėkite gabaliuką šviežio ožkų sūrio. Pasidalink šiuo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest