Užkandis

Silkė pataluose

Silkė pataluose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Silkė pataluose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 30minučių 30minučių Porcijos Prep Time 3asmenys 30minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g silkės (aliejuje)3 valg. šaukštai majonezo3 valg. šaukštai natūralaus jogurto „Dobilas“1 vnt bulvės1 vnt morka1 vnt burokėlių2 vnt kiaušinių (virtų) juodųjų pipirų (pagal skonį) Porcijos: asmenys Ingredientai 200 g silkės (aliejuje)3 valg. šaukštai majonezo3 valg. šaukštai natūralaus jogurto „Dobilas“1 vnt...

Skaityti daugiau

Keptos austrės su tailandietišku padažu

Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 10porcijų 20minučių 5minutės Porcijos Prep Time 10porcijų 20minučių Gaminimo laikas 5minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Reikės10 vnt austrių500 g rupios jūros druskosPadažui5 vnt laiškinių svogūnų1 vnt raudonosios aitriosios paprikos3 cm imbiero šaknies5 valg. šaukštų sojų padažo (Kikkoman su mažesniu druskos...

Skaityti daugiau

Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu

Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Ryžių popieriaus suktinukai su vištiena ir ananasų padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 6-7 1 val30 min Porcijos 6-7 Gaminimo laikas 1 val30 min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 500 g viščiukų šlaunelių mėsos1 arb. šaukštelio raudonosios saldžiosios paprikos1 arb. šaukštelio raudonėlio1 arb. šaukštelio žaliosios citrinos sulčių2 pakuočių ryžių popieriaus1 „Iceberg“ salotos1 morka1 agurkas20...

Skaityti daugiau

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š. saldžiųjų paprikų padažo1 a. š. rūkytos paprikos miltelių1 citrinos sulčių,1-2 v. š. aliejausSalsai2 vnt. didelių prinokusių, bet tvirtų mangų1 vnt. aitriosios paprikos1 vnt. raudonojo svogūno1 ryšelio kalendrų1 citrinos sulčių, Porcijos: Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š....

Skaityti daugiau

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest