Užkandis

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau

Keptos krevetės su Aioli padažu

Keptos krevetės su Aioli padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptos krevetės su Aioli padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Patiekalui30 vnt. apvirtų tigrinių krevečių aliejaus kepimuiAioli padažui2 vnt. česnako skiltelių,1/2 a. š. šaukštelio garstyčių1 kiaušinio trynio150 ml alyvuogių aliejaus1 a. š. citrinos sulčių, maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Patiekalui30 vnt. apvirtų tigrinių krevečių aliejaus kepimuiAioli padažui2 vnt. česnako skiltelių,1/2 a. š. šaukštelio garstyčių1 kiaušinio trynio150 ml alyvuogių aliejaus1 a. š. citrinos sulčių, maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos:...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest