Užkandis

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi

Artūras Rakauskas   Ko gero, vienintelis Lietuvos kuchmistras Artūras Rakauskas jau 3 metus žavi provinciją LDK laikų skoniais. Nors Zyplių dvaro virtuvė – nebe pirmoji, kuriai jis vadovauja, jaunatviškas ryžtas ir potraukis improvizacijai puikiai sutapo su ambicinga restorano savininkų idėja. „Kuchmistrai“ ne tik puoselėja krašto tradicijas, gaivina primirštą dvaro kultūrą, bet vis kviečia naujoms gastronominėms patirtims. Geriausi vietiniai gaminiai su kuchmistro išmone tampa kulinariniais šedevrais, leidžiančiais bent kiek priartėti prie dvarų klestėjimo laikų. Zyplių dvaro virtuvės keptas varškės sūris su apelsininiu šafrano medumi Balsai: 3 Įvertinimas: 3.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarį, kai reikia stiprinti organizmą,...

Skaityti daugiau

Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis

Darius Dabrovolskas   Restorano „Moon“ virtuvės šefas. Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 - 4 vnt. svogūnų stiebų1/4 citrinos alyvuogių aliejaus druskos cukraus pipirų2 v. š. Ponzu padažo2 a. š. rytietiško žuvies padažo žalumos papuošimui Porcijos: Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 -...

Skaityti daugiau

Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu

Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių (pavyzdžiui, cukinijų, raudonųjų paprikų, vyšninių pomidorų)3-4 vnt. lengvai marinuotų voveraičių1 trumpai marinuotos figos10 g raudonųjų svogūnų džemo. Porcijos: Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest