Užkandis

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Užkandžių su žuvimi rinkinys

Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 20 Porcijos 20 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais400 g lašišų filė100 g sterkų putėsių20 g grikių spagečių druska pipirai aukso dulkėsOtų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais300 g otų filė1 kiaušiniai100 g grietinėlės200 g morkų100 g sūdytų lašišų filė krapų druska pipiraiSterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis400 g sterkų filė100 g cukinijų100 g grietinėlės2 kiaušiniai150...

Skaityti daugiau

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 15-30minučių Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 kiaušinis10 g salierų šaknies10 g pieno1,5 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Ingredientai 1 kiaušinis10 g salierų šaknies10 g pieno1,5 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Į verdantį vandenį įpilkite truputį acto, pasūdykite. Atsargiai įmuškite kiaušinį. Trumus susmulkinkite ir...

Skaityti daugiau

Pin It on Pinterest