Užkandis

Keptos krevetės su Aioli padažu

Keptos krevetės su Aioli padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptos krevetės su Aioli padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Patiekalui30 vnt. apvirtų tigrinių krevečių aliejaus kepimuiAioli padažui2 vnt. česnako skiltelių,1/2 a. š. šaukštelio garstyčių1 kiaušinio trynio150 ml alyvuogių aliejaus1 a. š. citrinos sulčių, maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Patiekalui30 vnt. apvirtų tigrinių krevečių aliejaus kepimuiAioli padažui2 vnt. česnako skiltelių,1/2 a. š. šaukštelio garstyčių1 kiaušinio trynio150 ml alyvuogių aliejaus1 a. š. citrinos sulčių, maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos:...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Brandinto didkepsnio tartaras

Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 10min Porcijos 2 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v. š. trumų aliejaus Porcijos: Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v....

Skaityti daugiau

Virto vištienos kumpio karpačas su daržovių salotomis

Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos sūrio migdolų drožliųMarinatas50 g acto5 v. š. cukraus5 v. š. druskos Porcijos: Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos...

Skaityti daugiau

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest