Užkandis

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Virti šparagai su trumų aliejumi

Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Pirmiausia šparagus nulupkite neliesdami viršūnėlių.Į aukštą puodą įpilkite tiek vandens, kad nepanirtų šparagų viršūnėlės. Į...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Užkandžių su žuvimi rinkinys

Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 20 Porcijos 20 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais400 g lašišų filė100 g sterkų putėsių20 g grikių spagečių druska pipirai aukso dulkėsOtų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais300 g otų filė1 kiaušiniai100 g grietinėlės200 g morkų100 g sūdytų lašišų filė krapų druska pipiraiSterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis400 g sterkų filė100 g cukinijų100 g grietinėlės2 kiaušiniai150...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest