aliejaus kepimui

Keksiukai su cukinijomis

Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1valanda Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220 g aliejaus kepimui1 arb. š. kepimo miltelių1,5 arb. š. cinamono1 arb. š. druskos2 arb. š. vanilės ekstrakto Porcijos: porcijos Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220...

Skaityti daugiau

Krevečių ir arbūzų salotos

Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 15min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms150 g šaldytų tigrinių krevečių200 g arbūzo50 g šilauogių ar mėlynių50 g fetos70 g mėgstamų žalumynų aliejaus kepimuiPadažui sauja šviežių ar šaldytų aviečių2 v. š. balzaminio vyno acto1 v. š. alyvuogių aliejaus1 a. š. Dijon garstyčių1 a. š. medaus žiupsnelis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms150 g...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest