alyvuogių aliejaus

Stirnienos nugarinė

Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Atpjaukite du stirnos nugarinės gabalėlius po 170 g. Likusią mėsą smulkiai sukapokite –...

Skaityti daugiau

Gaivios grikių ir ridikėlių salotos

Gaivios grikių ir ridikėlių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaivios grikių ir ridikėlių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 20 10 Porcijos Prep Time 2 20 Gaminimo laikas 10 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g nekepintų grikių kruopų250 g ridikėlių15 g šviežių krapų1 v. š. sezamų sėklųPadažui2 v. š. alyvuogių aliejaus1 v. š. citrinų sulčų1 a. š. medaus, cukraus ar sirupo Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g nekepintų grikių kruopų250 g ridikėlių15 g šviežių krapų1 v. š. sezamų sėklųPadažui2 v. š. alyvuogių...

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Įdarytas baklažanas su jogurto padažu

Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 30min Porcijos 2 Gaminimo laikas 30min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g smulkių kuskuso kruopų sauja migdolų sauja graikinių riešutų4 v. š. alyvuogių aliejaus sauja šviežių kalendrų druskos1/4 a. š. juodųjų pipirų1/4 a. š. cinamono1/4 a. š. kumino1/4 a. š. maltų raudonųjų paprikų200 g natūralaus jogurto1 a. š. citrinų sulčių Porcijos: Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g...

Skaityti daugiau

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100 g žaliųjų ar raudonųjų vynuogių60 g mėlynojo pelėsinio sūrio sauja graikinių riešutųPadažui3 v. š. alyvuogių aliejaus1 v. š. citrinos sulčių,1 a. š. agavų sirupo druskos juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100...

Skaityti daugiau

Partneris

Pin It on Pinterest