alyvuogių aliejaus

Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis

Darius Dabrovolskas   Restorano „Moon“ virtuvės šefas. Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 - 4 vnt. svogūnų stiebų1/4 citrinos alyvuogių aliejaus druskos cukraus pipirų2 v. š. Ponzu padažo2 a. š. rytietiško žuvies padažo žalumos papuošimui Porcijos: Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 -...

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau

Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu

Daiva Stankevičienė   Daiva Stankevičienė – Paliesiaus dvaro restorano virtuvės šefė. Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Omletui6 vnt. kiaušinių30 g tarkuoto sūrio2 saujų dilgėlių lapų druskos juodųjų pipirų50 g sviesto arba aliejausŽaliąjam pesto padažui 1 ryšelį garšvų lapų1 ryšelį dilgėlių lapų40 g graikinių riešutų40 g tarkuoto permezano50 g alyvuogių aliejaus druskos pipirų4 v. š. citrinos...

Skaityti daugiau

Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu

Rita Keršulytė-Ryčkova   Restorano „Lokys“ virtuvės šefė ir bendrasavininkė, kvalifikaciją gavusi Grand Diplome programoje, Madrido „Le Cordon Bleu“ mokykloje. Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 - 5 Porcijos 4 - 5 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai Gaspačo1 vidutinio dydžio burokėlis1 raudonasis svogūnas1 skiltelė česnako1 trumpavaisis agurkas1 rišulėlis krapų4 v. š. raudonojo vyno acto1 baltos duonos riekė ar bandelė pagal skonį pipirų pagal poreikį vandensLašišos kapotinis200 g lašišos filė (galite ją pakeisti į...

Skaityti daugiau

Burokėlių ravioliai

Aleksandrs Košanskis   Profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu – šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp jų – ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje. 2019 metų rugsėjį pradėjo vadovauti „Beef Room“ restoranui Hilton Garden Inn viešbutyje Vilniuje. Socialinėse medijose yra žinomas Šefo Dinamito (@chef_dinamit) slapyvardžiu. Burokėlių ravioliai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių ravioliai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 160...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest