alyvuogių aliejus

Avokadų ir bolivinių balandų salotos

Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Avokadų ir bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 35minutės Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)80 g špinatų1 vnt agurkas4 vnt pomidorų2 vnt didelių ir prinokusių avokadų30 ml citrinos sulčių,4 valg. šaukštai alyvuogių aliejus druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 480 ml vandens170 g bolivinių balandų kruopų...

Skaityti daugiau

Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos

Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Gražgarsčių, agurkų ir žirnelių ankščių salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4-6asmenys 30minučių Porcijos 4-6asmenys Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 2 vnt trumpavaisių agurkų40 g grąžgarsčių250 g cukrinių žirnelių1 vnt brokolis (jaunasis)50 g brokolių daigų,150 g mocarelos rutuliukų („Mini Mozzarella“)2 valg. šaukštai citrinos sulčių,6 valg. šaukštai alyvuogių aliejus200 g graikiško jogurto druskos ir...

Skaityti daugiau

Folijoje kepta šviežia menkė

Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 40minučių Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest