apelsinų sulčių

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Porcijos 8porcijos Porcijos 8porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas, Salotos Ingredientai ĖRIENOS KUMPIS2000 g ėrienos kumpio druskos (pagal skonį) maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)60 g prieskonių „Beef Brisket“20 g šviežio rozmarino20 g šviežio čiobrelio50 g česnako100 g alyvuogių aliejaus100 g „Santa Maria“ Chipotle glaze50 g šviežios kalendros100 g mėlynųjų svogūnų50...

Skaityti daugiau

Lašišos gravlax ir avokadų kremas

Vilius Ručinskas   „Trinity“ virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Lašišos Gravlax ir avokadų kremas Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Lašišai90 g ekologiško rudo cukraus60 g rupios jūros druskos1 v. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų800 g šviežios lašišos filė su oda50 g smulkintų šviežių krapų2 a. š. tarkuotų šviežių krienų300 g nekepto, nulupto raudonojo burokėlioAvokadų kremui10 ml citrinų sulčių10 ml laimo sulčių20 ml apelsinų sulčių3 vnt. didelių ir prinokusių avokadų1 v....

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Žuviai ir garnyrui400 g mėgstamos baltos žuvies40 g Romanesco brokolių40 g morkų50 g sviesto druskos maltų juodųjų pipirųPerliniam kuskusui su špinatų bei krapų kremu4 v. š. perlinio kuskuso50 g sviesto1 svogūno200 g špinatų20 g krapų20 g riešutųMorkų kremui120 g morkų50 g sviesto200 g apelsinų sulčiųPadažui200 g žuvų sultinio200...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest