aukščiausios rūšies kvietiniai miltai

Velingtono kepsnys

Velingtono kepsnys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Velingtono kepsnys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 2valandos Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml baltojo vyno prosciutto kumpio (12 riekelių)500 g sluoksniuotos tešlos15 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai2 vnt kiaušinių trynių Porcijos: porcijos Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml...

Skaityti daugiau

Keksiukai su cukinijomis

Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1valanda Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220 g aliejaus kepimui1 arb. š. kepimo miltelių1,5 arb. š. cinamono1 arb. š. druskos2 arb. š. vanilės ekstrakto Porcijos: porcijos Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220...

Skaityti daugiau

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina

Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Imbieriniai pyragaičiai su žaliąja citrina Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 5asm 30minučių 30minučių Porcijos 5asm Gaminimo laikas Passive Time 30minučių 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Meduolinei tešlai reikės:75 g sviesto75 g cukraus25 g medaus250 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai0,25 arb. š soda0,5 arb. š meduolių prieskoniųŽaliųjų citrinų kremui reikės:150 ml laimo sulčių240 g cukraus4 vnt kiaušinio trynio300 g sviestoMorengui reikės: 60 g kiaušinio baltymas75 g cukraus miltelių100 g cukrausCukraus sirupui reikės:30 g cukraus30...

Skaityti daugiau

Šventinis pyragas

Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šventinis pyragas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 20gabalėlių 2-3valandos Porcijos 20gabalėlių Gaminimo laikas 2-3valandos Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Ingredientai 1 kg aukščiausios rūšies kvietiniai miltai400 ml pieno50 g presuotų mielių220 g sviesto3 kiaušiniai1 kiaušinis (pyragui aptepti)220 g cukraus10 g druskos20 g vanilinio cukraus Porcijos: gabalėlių Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Mieles...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest