brendžio

Įdaryta putpelė

Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest