bulvių

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele

Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kreminė lašišų ir daržovių sriuba su skrudinta duonele Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 2val. 20min Porcijos Prep Time 2 2val. Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 225 g lašišų rinkinio sriubai50 g lašišų filė175 g bulvių125 g morka5 g juodųjų pipirų3 g druskos500 g sultinio Porcijos: Ingredientai 225 g lašišų rinkinio sriubai50 g lašišų filė175 g bulvių125 g morka5 g juodųjų pipirų3 g druskos500 g sultinio Porcijos:...

Skaityti daugiau

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše

Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Tradicinis jautienos befstrogenas su bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time 3 60min Porcijos Prep Time 3 60min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g svogūnų50 ml brendžio200 g grietinės500 g bulvių50 g sviesto200 ml pieno200 g marinuotų agurkėlių patiekti česnakų druskos maltų juodųjų pipirų aliejaus kepimui Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos befstrogenui200 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės,200 g...

Skaityti daugiau

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest