česnako

Stirnienos nugarinė

Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stirnienos nugarinė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Ingredientai 400 g stirnos nugarinės100 g baltos duonos40 g sviesto60 g česnako2 raudonų aitriųjų paprikų druskos grūstų pipirų alyvuogių aliejaus50 g petražolių Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Atpjaukite du stirnos nugarinės gabalėlius po 170 g. Likusią mėsą smulkiai sukapokite –...

Skaityti daugiau

Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytus receptą su be antibiotikų išauginta kiauliena. Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Svogūną, česnako skilteles, aitriąją papriką, aliejų ir prieskonius sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Gautu marinatu ištrinkite mėsą ir palikite marinuotis mažiausiai 2 val.Daržoves supjaustykite didesniais, tačiau plonais gabalais. Jas marinuokite apelsino minkštime su prieskoniais ir aliejumi mažiausiai 1 val.Kiaulieną kepkite ant įkaitintų riebalų po 1,5 min. kiekvieną pusę.Daržoves kepkite ant sausos keptuvės, kol apskrus ir suminkštės. Likusį marinatą nuo daržovių supilkite į prikaistuvį ir virkite, iki sutirštės.Į lėkštę sudėkite daržoves, ant jų guldykite mėsą, pagardinkite apelsininiu padažu. Maistinė vertė Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Vienos porcijos maistinė vertė Kalorijos 517 Kalorijos iš riebalų 243 % Dienos norma* Riebalai 27g 42% Sotieji riebalai 8g 40% Polinesotieji riebalai 2g...

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Prieskoninė moliūgų sriuba

Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10 60min Porcijos 10 Gaminimo laikas 60min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2 a. š. cinamono1/2 a. š/ muskatų žiupsnis maltų juodųjų pipirų žiupsnelis kajeno pipirų4 stiklinės daržovių sultinio1/2 stiklinės kokosų pieno sauja moliūgų sėklų mėstamos žolelės ar prieskoniai papuošimui Porcijos: Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2...

Skaityti daugiau

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest