česnako

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Prieskoninė moliūgų sriuba

Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10 60min Porcijos 10 Gaminimo laikas 60min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2 a. š. cinamono1/2 a. š/ muskatų žiupsnis maltų juodųjų pipirų žiupsnelis kajeno pipirų4 stiklinės daržovių sultinio1/2 stiklinės kokosų pieno sauja moliūgų sėklų mėstamos žolelės ar prieskoniai papuošimui Porcijos: Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2...

Skaityti daugiau

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės jūros druskos maltų juodųjų pipirų1 vidutinio dydžio moliūgas2 galvutės česnako1 aitrioji paprika1 ryšelis laiškinių česnakųPadažui1 žalioji citrina1 galvutė sutrinto česnako1 šaukštelis rudojo cukraus1 šaukštelis kardamonų sėklų1 obuolys2 šaukštai sojų padažo Porcijos: Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės...

Skaityti daugiau

Briuselio kopūstai su mocarela

Briuselio kopūstai su mocarela Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 20minučių Porcijos 3 Gaminimo laikas 20minučių Ingredientai 5 briuselio kopūstai240 g mocarelos1 galvutė česnako1 šalotinis svogūnas1 indelis slyvinių pomidorų savo sultyse1 šaukštelis smulkintų kanapių sėklų jūros druskos pipirų50 g anakardžio riešutų50 g saulėgrąžų sėklų5 griežinėliai Parmos kumpio pjaustyti griežinėliai keli lapeliai baziliko keli lapeliai briuselio kopūstų Porcijos: Ingredientai 5 briuselio kopūstai240...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest