česnako

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės jūros druskos maltų juodųjų pipirų1 vidutinio dydžio moliūgas2 galvutės česnako1 aitrioji paprika1 ryšelis laiškinių česnakųPadažui1 žalioji citrina1 galvutė sutrinto česnako1 šaukštelis rudojo cukraus1 šaukštelis kardamonų sėklų1 obuolys2 šaukštai sojų padažo Porcijos: Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės...

Skaityti daugiau

Briuselio kopūstai su mocarela

Briuselio kopūstai su mocarela Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 20minučių Porcijos 3 Gaminimo laikas 20minučių Ingredientai 5 briuselio kopūstai240 g mocarelos1 galvutė česnako1 šalotinis svogūnas1 indelis slyvinių pomidorų savo sultyse1 šaukštelis smulkintų kanapių sėklų jūros druskos pipirų50 g anakardžio riešutų50 g saulėgrąžų sėklų5 griežinėliai Parmos kumpio pjaustyti griežinėliai keli lapeliai baziliko keli lapeliai briuselio kopūstų Porcijos: Ingredientai 5 briuselio kopūstai240...

Skaityti daugiau

Troškintas triušis su bulvėmis

Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu. Mėsą...

Skaityti daugiau

Folijoje kepta šviežia menkė

Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 40minučių Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest