citrinos sulčių,

Kivių ir anakardžių riešutų desertas

Kivių ir anakardžių riešutų desertas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse Kivių ir anakardžių riešutų desertas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4 30minučių Porcijos 4 Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 6 kivių600 g anakardžių riešutų500 ml vandens1 citrinos sulčių,1 valg. šaukšto kokosų aliejaus1 valg. šaukšto klevų sirupo2 valg. šaukštų augalinio pieno (sojų, migdolų ar kt.) kokosų drožlių papuošti Porcijos: Ingredientai 6 kivių600 g anakardžių riešutų500...

Skaityti daugiau

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š. saldžiųjų paprikų padažo1 a. š. rūkytos paprikos miltelių1 citrinos sulčių,1-2 v. š. aliejausSalsai2 vnt. didelių prinokusių, bet tvirtų mangų1 vnt. aitriosios paprikos1 vnt. raudonojo svogūno1 ryšelio kalendrų1 citrinos sulčių, Porcijos: Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š....

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu

Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Melionų salotos su perliniu kuskusu ir mėlynuoju sūriu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100 g žaliųjų ar raudonųjų vynuogių60 g mėlynojo pelėsinio sūrio sauja graikinių riešutųPadažui3 v. š. alyvuogių aliejaus1 v. š. citrinos sulčių,1 a. š. agavų sirupo druskos juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms50 g sauso perlinio kuskuso50 g grąžgarsčių200 g meliono100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest