citrinos žievelės

Tradicinė paelija

Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 20minučių 45minutės Porcijos Prep Time 4porcijos 20minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 triušio4 vištienos šlaunelių filė4 česnako skiltelių,2 valgomųjų svogūnėlių800 g šviežių pupų1 raudonos aitriosios paprikos2 rozmarinų šakelių4 raudonėlio šakelių3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus50 ml konjako1 arb. šaukštelio citrinos žievelės320 g paelijos ryžių1 arb. šaukštelio maltos paprikos15 šafrano siūlelių2 lauro lapų1...

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest