citrinų sulčių

Įdarytas baklažanas su jogurto padažu

Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryti baklažanai su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 30min Porcijos 2 Gaminimo laikas 30min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g smulkių kuskuso kruopų sauja migdolų sauja graikinių riešutų4 v. š. alyvuogių aliejaus sauja šviežių kalendrų druskos1/4 a. š. juodųjų pipirų1/4 a. š. cinamono1/4 a. š. kumino1/4 a. š. maltų raudonųjų paprikų200 g natūralaus jogurto1 a. š. citrinų sulčių Porcijos: Ingredientai 1 baklažanas3 pomidorai1/2 mėlynojo svogūno50 g...

Skaityti daugiau

Traškios bolivinių balandų salotos

Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 10min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g petražoliųUžpilui1 v. š. citrinų sulčių2 v. š. alyvuogių aliejaus maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Folijoje kepta šviežia menkė

Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 40minučių Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest