citrinų

Tradicinė paelija

Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 20minučių 45minutės Porcijos Prep Time 4porcijos 20minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 triušio4 vištienos šlaunelių filė4 česnako skiltelių,2 valgomųjų svogūnėlių800 g šviežių pupų1 raudonos aitriosios paprikos2 rozmarinų šakelių4 raudonėlio šakelių3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus50 ml konjako1 arb. šaukštelio citrinos žievelės320 g paelijos ryžių1 arb. šaukštelio maltos paprikos15 šafrano siūlelių2 lauro lapų1...

Skaityti daugiau

Kalėdinė žąsis

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės žąsiai paruošti.   Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kalėdinė žąsis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 20 30min 5val. Porcijos Prep Time 20 30min Gaminimo laikas 5val. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 5 kg šviežios „Lapino puotos“ žąsies2 citrinų1 apelsino5 v. š. šaukšto medaus1 a. š. cinamono1 a. š. maltų gvazdikėlių1 a. š. imbiero miltelių1 a. š. žvaigždinių anyžių1 v. š. kvapiųjų pipirųPagal poreikį morkų, pastarnokų ir bulvių Porcijos: Ingredientai 5...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest