cukraus

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra

Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolių traškučiai su belgiško šokolado putėsiais ir bazilikų pudra Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8 ml Amareto likerio Porcijos: Ingredientai 40 g juodojo šokolado85 g grietinėlės1 vnt, kaiušinio10 g cukraus10 g alyvuogių aliejaus šviežių bazilikų2 g jūros druskos1 vnt. obuolio8...

Skaityti daugiau

Virto vištienos kumpio karpačas su daržovių salotomis

Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos sūrio migdolų drožliųMarinatas50 g acto5 v. š. cukraus5 v. š. druskos Porcijos: Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest