daržovių sultinio

Prieskoninė moliūgų sriuba

Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10 60min Porcijos 10 Gaminimo laikas 60min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2 a. š. cinamono1/2 a. š/ muskatų žiupsnis maltų juodųjų pipirų žiupsnelis kajeno pipirų4 stiklinės daržovių sultinio1/2 stiklinės kokosų pieno sauja moliūgų sėklų mėstamos žolelės ar prieskoniai papuošimui Porcijos: Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2...

Skaityti daugiau

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confit

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Patiekalui2 vnt. jaunų cukinijų1 vnt. jauno patisono3 vnt. gervuogių1 žiupsnis kedrinių pinijų1 žiupsnis šviežių bazilikų1 žiupsnis šviežių mėtų40 g ožkos sūrio fetos sūrio1 a. š. alyvuogių aliejaus citrinos griežinėlių juodosios druskosOžkos pieno fetos sūrio putai300 g daržovių sultinio100 g ožkų pieno fetos sūrio1 vnt. žaliosios citrinos lapelio1 vnt. citrinžolės...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest