druska

Tiškevičiaus koldūnai

Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Tiškevičiaus koldūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 1valanda Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140 g džiovintų baravykų2 vnt svogūnų2-3 valg. šaukštų sviesto200 g riebaus rūkyto kumpio2 vnt kiaušinių druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai Tešlai reikės:400 g miltų2 vnt kiaušinių druska (žiupsnelis)Įdarui reikės:140...

Skaityti daugiau

Užkandžių su žuvimi rinkinys

Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Užkandžių su žuvimi rinkinys Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 20 Porcijos 20 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žemoje temperatūroje kepta lašiša su sterkų putėsiais ir grikių makaronais400 g lašišų filė100 g sterkų putėsių20 g grikių spagečių druska pipirai aukso dulkėsOtų paštetas su morkomis, sūdyta lašiša ir krapais300 g otų filė1 kiaušiniai100 g grietinėlės200 g morkų100 g sūdytų lašišų filė krapų druska pipiraiSterkų paštetas su sojų pupelėmis, svogūnų laiškais ir cukinijomis400 g sterkų filė100 g cukinijų100 g grietinėlės2 kiaušiniai150...

Skaityti daugiau

Folijoje kepta šviežia menkė

Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Folijoje kepta šviežia menkė Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 40minučių Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Ingredientai 200 g šviežios menkės sviesto1 skiltelė citrinos druska pipirai laurų lapeliai2 bulvėsČesnakiniam padažui paruošti30 g grietinėlės1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejus28 ml citrinų sulčių1 skiltelė česnako druska pipirai Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Dviejų spalvų omletas su rūkytu unguriu ir ikrais

Dviejų spalvų omletas su rūkytu unguriu ir ikrais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Dviejų spalvų omletas su rūkytu unguriu ir ikrais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 7-10minučių Gaminimo laikas 7-10minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 3 kiaušiniai50 g špinatų40 g rūkyto ungurio20 g ikrų Orange Tobico druska pipirai grietinė svogūnų laiškai Porcijos: Ingredientai 3 kiaušiniai50 g špinatų40 g rūkyto ungurio20 g ikrų Orange Tobico druska pipirai grietinė svogūnų laiškai Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Vieną kiaušinį suplakite su špinatais ir 10 g grietinės....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest