druskos

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais

Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burnočių košė su ispaninių šalavijų sėklomis ir vaisiais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 35min Porcijos 2 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Košei200 g burnočių sėklų400 g sojų pieno5 v. š. ispaninių šalavijų sėklų1 v. š. kokosų aliejaus2 v. š. medaus1 vanilės ankštis1 žiupsnelis cinamono0,5 g kardamono1 žiupsnelis ciberžolės1 sauja juodųjų serbentų1 žiupsnis druskosPapuošimui1 persikas arba nektarinas1 slyva1 figa1 šakelė šviežių čiobrelių20 g kokoso drožlių Porcijos: Ingredientai Košei200...

Skaityti daugiau

Traškios bolivinių balandų salotos

Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Traškios bolivinių balandų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 10min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g petražoliųUžpilui1 v. š. citrinų sulčių2 v. š. alyvuogių aliejaus maltų juodųjų pipirų druskos Porcijos: Ingredientai Salotoms100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)60 g salotų2 vnt. pomidorų1 vnt. saliero stiebo15 g moliūgų sėklų5 g...

Skaityti daugiau

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Žuviai ir garnyrui400 g mėgstamos baltos žuvies40 g Romanesco brokolių40 g morkų50 g sviesto druskos maltų juodųjų pipirųPerliniam kuskusui su špinatų bei krapų kremu4 v. š. perlinio kuskuso50 g sviesto1 svogūno200 g špinatų20 g krapų20 g riešutųMorkų kremui120 g morkų50 g sviesto200 g apelsinų sulčiųPadažui200 g žuvų sultinio200...

Skaityti daugiau

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confit

Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų cukinijų salotos su fetos sūrio puta ir pomidorų confitfa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Patiekalui2 vnt. jaunų cukinijų1 vnt. jauno patisono3 vnt. gervuogių1 žiupsnis kedrinių pinijų1 žiupsnis šviežių bazilikų1 žiupsnis šviežių mėtų40 g ožkos sūrio fetos sūrio1 a. š. alyvuogių aliejaus citrinos griežinėlių juodosios druskosOžkos pieno fetos sūrio putai300 g daržovių sultinio100 g ožkų pieno fetos sūrio1 vnt. žaliosios citrinos lapelio1 vnt. citrinžolės...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest