druskos

Virto vištienos kumpio karpačas su daržovių salotomis

Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virto vištienos kumpio kar pačas su dar žovių sa lotomis Balsai: 1 Įvertinimas: 2 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos sūrio migdolų drožliųMarinatas50 g acto5 v. š. cukraus5 v. š. druskos Porcijos: Ingredientai Salotos50 g virto kumpio1 morka1 agurkas1/4 avokado raudonajame vyne mirkytųdžiovintų slyvų150 g varškės arba fetos...

Skaityti daugiau

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle

„Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Perlotto“ su kepta ir parūkyta anties krūtinėle Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 50min Porcijos 4 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 keptos anties krūtinėlės100 g karšto rūkymo anties krūtinėlės400 g „Mini“ perlinių kruopų80 g sauso raudono vyno1 svogūno40 g aliejaus40 g sviesto200 g burokėlių tyrės200 g grietinėlės druskos maltų juodųjų pipirų100 g maskarponės drožlių40 g „Pecorino“ sūrio drožlių20 g susmulkintų džiovintų alyvuogių rūgštynių daigų žalio aliejaus Porcijos: Ingredientai 1...

Skaityti daugiau

Keptų baklažanų salotos

Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptų baklažanų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms500 g baklažanų200 g žalios saldžiosios paprikos300 g pomidorų80 g raudonojo svogūno5 g petražolių druskos20 g aliejausPadažui30 g medaus45 g balzaminio acto60 g alyvuogių aliejaus2 g druskos maltų juodųjų pipirų Porcijos:...

Skaityti daugiau

Virti šparagai su trumų aliejumi

Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virti šparagai su trumų aliejumi Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Ingredientai 500 g šviežių šparagų30 g alyvuogių aliejaus1 g trumų aliejaus2 g druskos30 g citrinos ledukų arba šalto vandens Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Pirmiausia šparagus nulupkite neliesdami viršūnėlių.Į aukštą puodą įpilkite tiek vandens, kad nepanirtų šparagų viršūnėlės. Į...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest