grybų

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės250 ml kokosų pieno350 ml vištienos sultinio120 g vištienos15 g vaistinių alpinijų10 g citrinžolių10 vnt. tailandietiškų aitriųjų paprikų1 vnt. kalendros šaknies,10 g kalendrų20 g svogūnėlių2 vnt. kafiro žaliųjų citrinų lapų50 g grybų1 v. š. šaukštų citrinos sulčių,2 v. š. šaukštų žuvies padažo2 v. š. šaukštų tamarindų sulčių,1...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest