kalendrų

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai

Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištiena su vaistinėmis alpinijomis kokosų pieno sriuboje tum kha kai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės250 ml kokosų pieno350 ml vištienos sultinio120 g vištienos15 g vaistinių alpinijų10 g citrinžolių10 vnt. tailandietiškų aitriųjų paprikų1 vnt. kalendros šaknies,10 g kalendrų20 g svogūnėlių2 vnt. kafiro žaliųjų citrinų lapų50 g grybų1 v. š. šaukštų citrinos sulčių,2 v. š. šaukštų žuvies padažo2 v. š. šaukštų tamarindų sulčių,1...

Skaityti daugiau

Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest