kapotų lazdyno riešutų

Kreminė pastarnokų sriuba

Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 70minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt valgomųjų svogūnėlių (angl. shallot)1 vnt saliero1 česnako skiltelė1 lauro lapų1 čiobrelio šakelės100 g kapotų lazdyno riešutų1 l daržovių sultinio druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt...

Skaityti daugiau

Burokėlių ravioliai

Aleksandrs Košanskis   Profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu – šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp jų – ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje. 2019 metų rugsėjį pradėjo vadovauti „Beef Room“ restoranui Hilton Garden Inn viešbutyje Vilniuje. Socialinėse medijose yra žinomas Šefo Dinamito (@chef_dinamit) slapyvardžiu. Burokėlių ravioliai Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių ravioliai Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 160...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest