kiaušinio

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai

Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Varškės sūriu įdaryti kepti svogūnai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 3asmenys 1valanda Porcijos 3asmenys Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus100 g varškės arba fetos sūrio50 g džiūvesėlių5 g aitrioji paprika4 vnt saulėje džiovintų pomidorų1 žiubsnelis čiobrelių2 arb. šaukšteliai smulkiai pjaustytų petražolių50 g graikinių riešutų1 vnt kiaušinio Porcijos: asmenys Ingredientai 6 vnt baltųjų svogūnų2...

Skaityti daugiau

Mėsainiai su mangų įdaru

Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Mėsainiai su mangų įdaru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : „Stuff-A-Burger“ mėsainių presas ir ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių 30minučių Porcijos Prep Time 4porcijos 40minučių Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g maltos jautienos1 kiaušinio10 g juodųjų pipirų1 arb. šaukštelio jūros druskos (smulkios) alyvogių aliejaus1 pomidoro2 marinuotų agurkų1/2...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest