kiaušinių

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 vnt morkų1 vnt salierų šaknies400 g bulvių900 g šviežios menkės (šviežios atlantinių menkių filė be odos)4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus8 česnako skiltelės1 geltonas svogūnas250 g lapinių kopūstų (angl. kale)80 ml baltojo...

Skaityti daugiau

Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu

Daiva Stankevičienė   Daiva Stankevičienė – Paliesiaus dvaro restorano virtuvės šefė. Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pavasarinis omletas su dilgėlėmis, smidrais ir žaliuoju pesto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Omletui6 vnt. kiaušinių30 g tarkuoto sūrio2 saujų dilgėlių lapų druskos juodųjų pipirų50 g sviesto arba aliejausŽaliąjam pesto padažui 1 ryšelį garšvų lapų1 ryšelį dilgėlių lapų40 g graikinių riešutų40 g tarkuoto permezano50 g alyvuogių aliejaus druskos pipirų4 v. š. citrinos...

Skaityti daugiau

Maistingi karantino pusryčiai su šparagais

Matas Žiliukas   „SPA Vilnius Anykščiai“ restorano „Miške“ šefas – Matas Žiliukas. Entuziastas, šviežių sezoniškų produktų gerbėjas, nuo atidarymo dirbantis „SPA Vilnius Anykščiai“ restorane. Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Maistingi karantino pusryčiai su šparagais Balsai: 3 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1-2 riekės juodos duonos2 vnt. kiaušinių4-5 vnt. vyšninių pomidorų2-3 vnt. smidrų1 skiltelė česnako2 v. š. alyvuogių aliejaus1 žiupsnis smulkintų petražolių1 a. š. šviežių laimo sulčių1 a. š. kietojo sūrio pagal skonį druskos pagal skonį grūstų pipirų Porcijos: Ingredientai...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest