Keptos austrės su tailandietišku padažu

Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Keptos austrės su tailandietišku padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 10porcijų 20minučių 5minutės Porcijos Prep Time 10porcijų 20minučių Gaminimo laikas 5minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Reikės10 vnt austrių500 g rupios jūros druskosPadažui5 vnt laiškinių svogūnų1 vnt raudonosios aitriosios paprikos3 cm imbiero šaknies5 valg. šaukštų sojų padažo (Kikkoman su mažesniu druskos...

Skaityti daugiau