lauro lapų

Prancūziška svogūnų sriuba

Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Prancūziška svogūnų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 1,5valandos Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 1,5valandos Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500 ml jautienos sultinio100 ml baltojo vyno200 g tarkuoto sūrio1 vnt lauro lapų4 vnt čiobrelio šakelės druskos ir pipirų (pagal skonį) alyvuogių aliejaus (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 60 g sviesto750 g geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelės1500...

Skaityti daugiau

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

Kreminė pastarnokų sriuba

Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kreminė pastarnokų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 70minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt valgomųjų svogūnėlių (angl. shallot)1 vnt saliero1 česnako skiltelė1 lauro lapų1 čiobrelio šakelės100 g kapotų lazdyno riešutų1 l daržovių sultinio druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai 1,5 kg pastarnokų2 vnt kriaušių2 vnt...

Skaityti daugiau

Tradicinė paelija

Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 20minučių 45minutės Porcijos Prep Time 4porcijos 20minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 triušio4 vištienos šlaunelių filė4 česnako skiltelių,2 valgomųjų svogūnėlių800 g šviežių pupų1 raudonos aitriosios paprikos2 rozmarinų šakelių4 raudonėlio šakelių3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus50 ml konjako1 arb. šaukštelio citrinos žievelės320 g paelijos ryžių1 arb. šaukštelio maltos paprikos15 šafrano siūlelių2 lauro lapų1...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest