lydyto sviesto (ghi) arba kokosų aliejaus

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

Įvairių kruopų troškinys

Įvairių kruopų troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įvairių kruopų troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 stiklinė spindulinių pupuolių (mung dalo)1 stiklinė nekepintų grikių1 stiklinė raudonųjų bolivinių balandų0,5 stiklinės juodųjų bolivinių balandų1 v. š. lydyto sviesto (ghi) arba kokosų aliejaus malto imbiero, kumino, ciberžolės, juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1 stiklinė spindulinių pupuolių (mung dalo)1 stiklinė nekepintų grikių1 stiklinė raudonųjų bolivinių balandų0,5 stiklinės juodųjų bolivinių balandų1 v. š. lydyto sviesto (ghi) arba kokosų aliejaus malto imbiero, kumino, ciberžolės,...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest