maltų juodųjų pipirų

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Prieskoninė moliūgų sriuba

Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prieskoninė moliūgų sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10 60min Porcijos 10 Gaminimo laikas 60min Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2 a. š. cinamono1/2 a. š/ muskatų žiupsnis maltų juodųjų pipirų žiupsnelis kajeno pipirų4 stiklinės daržovių sultinio1/2 stiklinės kokosų pieno sauja moliūgų sėklų mėstamos žolelės ar prieskoniai papuošimui Porcijos: Ingredientai 4 v. š. alyvuogių aliejaus2 kg moliūgo1 geltonas svogūnas5 skiltelės česnako1/2 a. š. druskos1/2...

Skaityti daugiau

Krevečių ir arbūzų salotos

Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių ir arbūzų salotos Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 2 30min 15min Porcijos Prep Time 2 30min Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Salotoms150 g šaldytų tigrinių krevečių200 g arbūzo50 g šilauogių ar mėlynių50 g fetos70 g mėgstamų žalumynų aliejaus kepimuiPadažui sauja šviežių ar šaldytų aviečių2 v. š. balzaminio vyno acto1 v. š. alyvuogių aliejaus1 a. š. Dijon garstyčių1 a. š. medaus žiupsnelis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai Salotoms150 g...

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 2 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest