„Pavlova“

„Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Pavlova“ Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Ingredientai 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymų80 g cukraus40 g miltelinio cukraus citrinos rūgšties1/3 a. š. lazdelės vanilės Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Baltymus su cukrumi maišydami kaitinkite vandens garų vonelėje iki 45–48 °C temperatūroje ir plakite iki standžios, blizgios, tvirtos konsistencijos. Baigdami plakti, įberkite citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus....

Skaityti daugiau