miltų

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis

Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Prancūziška apkepėlė su daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Ingredientai 4 kiaušiniai20 g miltų60 g šparagų20 g žirnelių ankščių20 g morkų druskos pirpirų grietinėlė Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Šparagus su žirniais ir morkomis 1 minutę palaikykite verdančiame vandenyje, tada atvėsinkite šaltame. Morkas ir žirnius plonai supjaustykite, šparagus padalykite į 4 dalis....

Skaityti daugiau

Šokoladinis trio

Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šokoladinis trio Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g sviesto70 g miltų55 g šokoladinės kakavos13 g kepimo miltelių20 g trintų graikinių riešutųAngliškas kremas60 g cukraus280 g pieno80 g kiaušinio tryniųŠokoladiniai putėsiai350 g plaktos grietinėlės (35 proc. riebumo)300 g juodojo šokolado200 g karšto angliško kremoPieniško šokolado ganašas160 ml grietinėlės300 g pieniško (arba šiek tiek daugiau baltojo) šokolado Porcijos: Ingredientai Šokoladinis biskvitas6 kiaušiniai75 g cukraus250 g marcipano75 g...

Skaityti daugiau

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas

Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotų obuolių ir moliūgų pyragas Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 8asmenims 15-30minučių Porcijos 8asmenims Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Ingredientai Įdarui paruošti10 obuolių300 g moliūgų5-6 lapeliai šviežių levandųTešlai paruošti250 g miltų (sumaišykite aukščiausios rūšies kvietinius ir ruginius)100 g sviesto0.5 stiklinės vandens Porcijos: asmenims Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Keptuvėje...

Skaityti daugiau

Partneris

Užsiprenumeruokite Skonis.lt naujienlaiškį!


Prisijunkite ir Jums tiesiogiai pateiksime naujausius straipsnius bei receptus. 

Jūsų registracija sėkminga!

Pin It on Pinterest