morkų

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais

Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Kepta menkė su troškintais lapiniais kopūstais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 40minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 40minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 4 vnt morkų1 vnt salierų šaknies400 g bulvių900 g šviežios menkės (šviežios atlantinių menkių filė be odos)4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus8 česnako skiltelės1 geltonas svogūnas250 g lapinių kopūstų (angl. kale)80 ml baltojo...

Skaityti daugiau

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 25 Porcijos 2 Gaminimo laikas 25 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Vištienai150 g vištienos filė50 g perlinio kuskuso20 g morkų20 g cukinijųMorkų ir migdolų kremui250 g morkų250 g pieno50 g grietinėlės50 g sviesto50 g migdolų miltų druskos maltų juodųjų pipirųPastarnokų kremui250...

Skaityti daugiau

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis, morkų tyre ir rabarbarų kremu

Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ėrienos mentė su šakninėmis daržovėmis , morkų tyre ir rabarbarų kremu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 50min Porcijos 2 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui160 g ėrienos mentės30 g sviesto rozmarino šakelės česnako skiltelės jūros druskos keptų svogūnų300 g bulvių250 g rabarbarųŠakninėms daržovėms100 g morkų150 g pastarnoko100 g burokėlių15 g alyvogių aliejaus čiobrelio šakelės druskosMorkų tyrei300 g morkų50 g sviesto čiobrelio šakelės druskosRabarbarų kremui200...

Skaityti daugiau

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais

Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvis su perliniu kuskusu, špinatų bei krapų ir morkų kremais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Žuviai ir garnyrui400 g mėgstamos baltos žuvies40 g Romanesco brokolių40 g morkų50 g sviesto druskos maltų juodųjų pipirųPerliniam kuskusui su špinatų bei krapų kremu4 v. š. perlinio kuskuso50 g sviesto1 svogūno200 g špinatų20 g krapų20 g riešutųMorkų kremui120 g morkų50 g sviesto200 g apelsinų sulčiųPadažui200 g žuvų sultinio200...

Skaityti daugiau

Trinta burokėlių sriuba

Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Trinta burokėlių sriuba Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Ingredientai 1 kg burokėlių240 g morkų1 bulvė1 svogūnas šviežio ožkų sūrio Porcijos: Patiekalo tipas Sriuba Gaminimo instrukcijos Garuose išvirkite daržoves ir tik baigdami virti užpilkite karštu vandeniu. Viską sutrinkite plaktuvu, paskaninkite druska ir pipirais. Į lėkštutės vidurį įdėkite gabaliuką šviežio ožkų sūrio. Pasidalink šiuo...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest