Burokėlių ravioliai

Aleksandrs Košanskis   Profesionalus virtuvės šefas iš Latvijos Aleksandrs Košanskis restoranų versle dirba jau dvylika metų, vyriausiuoju virtuvės šefu – šešerius. Savo kelią į kulinariją pradėjo nuo praktikos žinomuose užsienio restoranuose, tarp jų – ir Mišelino žvaigždutėmis įvertinti restoranai Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Suomijoje. 2019 metų rugsėjį pradėjo vadovauti „Beef Room“ restoranui Hilton Garden Inn viešbutyje Vilniuje. Socialinėse medijose yra žinomas Šefo Dinamito (@chef_dinamit) slapyvardžiu. Burokėlių ravioliai Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių ravioliai Balsai: 2 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 160...

Skaityti daugiau