pipirų

Briuselio kopūstai su mocarela

Briuselio kopūstai su mocarela Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Briuselio kopūstai su mocarela Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 20minučių Porcijos 3 Gaminimo laikas 20minučių Ingredientai 5 briuselio kopūstai240 g mocarelos1 galvutė česnako1 šalotinis svogūnas1 indelis slyvinių pomidorų savo sultyse1 šaukštelis smulkintų kanapių sėklų jūros druskos pipirų50 g anakardžio riešutų50 g saulėgrąžų sėklų5 griežinėliai Parmos kumpio pjaustyti griežinėliai keli lapeliai baziliko keli lapeliai briuselio kopūstų Porcijos: Ingredientai 5 briuselio kopūstai240...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Troškintas triušis su bulvėmis

Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Troškintas triušis su bulvėmis Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Ingredientai 1.5 kg triušio1.5 stiklinės baltojo vyno0.5 stiklinės vandens druskos pipirų laurų lapelių saliero svogūnų česnako Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Triušį sukapokite gabaliukais, tik labai atsargiai, nes jo smulkūs kauliukai itin trapūs. Jeigu jie sutrupės, kiekvieną gabalėlį nuplaukite tekančiu vandeniu. Mėsą...

Skaityti daugiau

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai

Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė | Jautiena su trijų skonių drebučiais | Vištienos putėsiai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 10asmenų 1valanda Porcijos 10asmenų Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kiaulienos vyniotinis, įdarytas kalakutų filė500 g kiaulienos išpjovos100 g kalakutienos10 g bazilikų300 ml baltojo vyno (išgarinti iki 100ml)10 g įvairių žolelių15 g želatinos druskos pipirųJautiena su trijų skonių drebučiais300 g jautienos išpjovos100 g balzaminio...

Skaityti daugiau

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru

Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kiaušinio trynys su trumų skonio pieno putomis ir keptu salieru Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Gaminimo laikas 15-30minučių Gaminimo laikas 15-30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 kiaušinis10 g salierų šaknies10 g pieno1,5 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Ingredientai 1 kiaušinis10 g salierų šaknies10 g pieno1,5 g trumų druskos pipirų acto aliejaus Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Į verdantį vandenį įpilkite truputį acto, pasūdykite. Atsargiai įmuškite kiaušinį. Trumus susmulkinkite ir...

Skaityti daugiau

Pin It on Pinterest