pipirų

Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis

Darius Dabrovolskas   Restorano „Moon“ virtuvės šefas. Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 - 4 vnt. svogūnų stiebų1/4 citrinos alyvuogių aliejaus druskos cukraus pipirų2 v. š. Ponzu padažo2 a. š. rytietiško žuvies padažo žalumos papuošimui Porcijos: Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 -...

Skaityti daugiau

Įdaryta putpelė

Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Įdaryta putpelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Ingredientai Patiekalui1 putpelės medaus pipirųĮdarui50 g kalakuto filė30 g grietinėlės20 g pistacijų branduolių5 ml brendžio20 g keptų svogūnų druskos pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais...

Skaityti daugiau

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu

„Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Cobia“ su žirnelių kremu, marinuotais pankoliais ir baltojo vyno padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui250 g „Cobia“ žuvies filė gabalėlių,80 g mėlynųjų brokolių aliejaus ir sviesto kepti šiek tiek šviežių petražolių lapelių ir krapų druskos pipirųŽaliųjų žirnelių kremui30 g virtų lęšių30 g virtų sojų pupelių30 g wakame jūržolių žalių žirnelių, sviesto svogūnų grietinėlės druskos pipirųBaltojo vyno padažui žuvies sultinio baltojo vyno grietinėlės...

Skaityti daugiau

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu

Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ant grotelių kepta, juostelėmis pjaustyta vištienos filė su perliniu kuskusu, morkų ir migdolų piurė, pastarnokų koše Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 25 Porcijos 2 Gaminimo laikas 25 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Vištienai150 g vištienos filė50 g perlinio kuskuso20 g morkų20 g cukinijųMorkų ir migdolų kremui250 g morkų250 g pieno50 g grietinėlės50 g sviesto50 g migdolų miltų druskos maltų juodųjų pipirųPastarnokų kremui250...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest