Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis

Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų panakota (panna cotta) su karamelizuotomis kriaušėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų masės400 ml kokosų pieno1 a. š. cinamono0,5 a. š. šaukštelio tarkuoto imbiero0,5 a. š. druskos2 - 4 v. š. medaus0,5 lazdelės vanilės3 a. š. šaukštelių želatinos,100 g grietinėlės aviečių pistacijųKaramelizuotoms kriaušėms2 kriaušių1,5 v. š. sviesto0,5 a. š. cinamono1,5 v. š. medaus Porcijos: Ingredientai Panakotai200 - 300 g keptų moliūgų...

Skaityti daugiau