poro

Kišas su porais ir kumpiu

Kišas su porais ir kumpiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Kišas su porais ir kumpiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1.5valandos Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1.5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 125 g virto kumpio240 ml pienas3 vnt kiaušiniai druskos ir pipirų (pagal skonį)100 g poro1 valg. šaukštas sviesto Porcijos: porcijos Ingredientai 125 g virto kumpio240 ml pienas3 vnt kiaušiniai druskos ir pipirų (pagal skonį)100 g poro1 valg. šaukštas sviesto Porcijos:...

Skaityti daugiau

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 45minutės Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g šviežios lašišos filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas1 valg. šaukštas sviesto1 skiltelė česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį)1 arb. šaukštelio čiobrelių1 arb. šaukštelio baziliko250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml...

Skaityti daugiau

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest