Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais

Artėjant didžiosioms metų šventėms dalinamės išskirtiniu kalėdiniu receptu aukščiausios kokybės ančiai paruošti.   Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta antis, įdaryta grikiais, obuoliais ir citrusiniais vaisiais Balsai: 3 Įvertinimas: 4.67 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 6 Porcijos 6 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100 g nevirtų grikių druskos ir pipirų cinamono kadagių uogų kalendrų spanguolių rozmarinų kaukinių paukščių prieskonių Porcijos: Ingredientai 1 šviežio „Lapino puotos“ ančiuko500 g obuolių, apelsinų, mandarinų250 ml raudonojo vyno100...

Skaityti daugiau