raudonos aitriosios paprikos

Minestronė

Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Minestronė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 1 arb. šaukštelis kalendrų sėklų2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus2 vnt česnako skiltelės1 vnt svogūnų1 vnt raudonos aitriosios paprikos1 vnt mažų porų1 vnt citrinos žievelės1 vnt plonai pjaustyto pankolio gumbo,1 vnt saliero stiebo250 g žaliųjų pupelių150 g ankštinių žirnių25 g svogūnų laiškų50 g špinatų (mažųjų)200 g smidrų (jaunų)150 g šaldytų žaliųjų žirnelių1 arb. šaukštelis...

Skaityti daugiau

Geltonasis karis su lašiša

Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Geltonasis karis su lašiša Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas. Kepsninės priedai : ketaus grotelės ir ketaus puodas. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4asmenys 15minučių 70minučių Porcijos Prep Time 4asmenys 15minučių Gaminimo laikas 70minučių Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Reikės:4 vnt šviežios lašišos filė su oda (po 150 g)1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt rausvojo svogūno alyvuogių aliejaus250 ml...

Skaityti daugiau

Tradicinė paelija

Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Tradicinė paelija Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe „Big Green Egg“ virtuvės meistrų receptas Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 20minučių 45minutės Porcijos Prep Time 4porcijos 20minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 triušio4 vištienos šlaunelių filė4 česnako skiltelių,2 valgomųjų svogūnėlių800 g šviežių pupų1 raudonos aitriosios paprikos2 rozmarinų šakelių4 raudonėlio šakelių3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus50 ml konjako1 arb. šaukštelio citrinos žievelės320 g paelijos ryžių1 arb. šaukštelio maltos paprikos15 šafrano siūlelių2 lauro lapų1...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest