raudonos saldžiosios paprikos

Gaspačo sriuba su arbūzu

Gaspačo sriuba su arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Gaspačo sriuba su arbūzu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2porcijos 30minučių Porcijos 2porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Sriuba Ingredientai 700 g arbūzo3 vnt dideli pomidorai1 vnt agurkas1 vnt raudonos saldžiosios paprikos1/2 geltonas svogūnas2 vnt česnako skiltelių,1/3 šviežių mėtų (puodelio šviežių mėtų lapelių)3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus3 valg. šaukštai acto1 arb. šaukštelio jūros druskos1/2 arb. šaukštelio juodųjų pipirų1/4 arb. šaukštelio kumino Porcijos: porcijos...

Skaityti daugiau

Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos kepsnys su kiaušininiais makaronais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt. raudonos saldžiosios paprikos1 vnt. poro druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g „Utenos mėsos“ bulienos nugarinės su kaulu, kiaušininių makaronų,10 g rozmarinų20 g sviesto10 g aitriųjų paprikų1 vnt....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest