raudonųjų svogūnų

Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis

Specialiai šefo kurtas receptas aukščiausios kokybės jautienai paruošti. Skanaus!   Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos „Minutės kepsnys“ su bulvytėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g džiovintų bazilikų česnakų, druskos ir pipirų aliejaus kepti Porcijos: Ingredientai 300 g bulienos kumpio pjausnių300 g mažųjų bulvių100 g raudonųjų svogūnų20 g saulėje dž. pomidorų100 g vyšninių pomidorų2 g...

Skaityti daugiau

Jautienos guliašas su alyvuogėmis

Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 50min Porcijos 3 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g raudonųjų svogūnų1 vnt. česnakinės duonelės Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest